Tratamente si solutii naturiste pentru ingrijirea unghiilor

1-Tratament pentru hidratarea unghiilor ; maseaza-le cu ulei de masline sau de floarea soarelui, ori cu continutul unei capsule de vitamina E.
2-Tratament pentru unghii patate:se prepara o pasta din bicarbonat de sodiu si apa oxigenata si se aplica pe unghii cu un tampon. Dupa ce se lasa sa actioneze cateva minute, se clateste cu apa calda si se ung unghiile cu ulei de masline.
3-Solutie pentru unghii casante:tine-ti cateva minute unghiile intr-un vas in care ai pus ulei de masline caldut si cateva picaturi de suc de lamaie.
4-Crema de casa pentru unghii:1 lingura de ulei de migdale sau o crema de maini fara miros, 5 picaturi de ulei de vitamina E,2 picaturi de ulei de lamaie, 2 picaturi de ulei de lavanda si 2 picaturi de ulei de patchouli. Se ung unghiile cu acest amestec, apoi se asteapta cateva minute,apentru a il absorbi.
5-Crema pentru unghii casante:vaselina colesterinata 35g, ulei de parafina 10g, ceara alba 3g, cetaceu 2g, vitamina A solutie 5g.Se amesteca si se maseaza unghiile cu acesta crema.
6-Solutie pentru unghii striate:alaun 6g, glicerina 25g, apa 70 ml, sau se vor inmuia zilnic unghiile in ulei caldut de germeni de porumb.

Ultimele produse cu reduceri