MINIRULADE DIN MUSCHIULET DE PORC CU CREMWUSTI - lectia de gatit 37

Astazi vomn gati o reteta gustoasa pentru masa de duminica. Este vorba de minirulade din carne de porc cu cremwusti si orez.
Avem nevoie pentru aceasta reteta de 7-8 file de porc, 1 ceasca de orez, 7-8 cremwusti extra sau de pui, 2 linguri de parmezan ras, 1 ou, 1 lingurita de faina,1 morcov mic taiat chibrite, 1 lingura de vin alb, 1 varf de cutit de nucsoara, piper alb, sare, ulei pentru unsa tava.

MINIRULADE CU MUSCHIULET DE PORC

poza reteta culinara

Pentru a urmari fotografiile si reteta pas cu pas faceti click pe butonul 'deschide' de mai jos.
1-Filetele de porc se bat cu ciocanul de snitele, pana se desfac si se fragezesc. Separat se fierbe orezul cu 3,5 cescute de apa, cu morcovul, cu vinul si cu condimentele. Se tine la foc mic pana scade toata apa.
poza reteta culinara

2-Dupa ce a fiert, orezul cu morcovii, se lasa putin la racit, apoi se amesteca umplutura pentru minirulade cu parmezanul ras, cu oul si lingurita de faina. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se intind snitelele unul cate unul. Pe mijlocul fiecaruia aranjam cate un cremwusti, si il inconjuram cu 1-2 linguri de orez.
poza reteta culinara

3-Se ruleaza cu grija, si se prind in scobitori unul cate unul, prinzand si marginile, ca sa nu se scurga umplutura.
poza reteta culinara

4-Se unge o tava cu ulei [3-4 linguri], si se aseaza ruladele una langa alta prinse in scobitori. Se da la cuptor la 190-200 grade pentru cca 40 de minute.
poza reteta culinara

5-La jumatatea timpului de coacere, adica dupa ce s-au rumenit deasupra, se scot scobitorile, si se intorc pe partea cealalta. Sunt gata cand s-au rumenit frumos.
poza reteta culinara

6- Se serveste cu salata de rosii sau salata verde.
poza reteta culinara

Aceasta reteta se poate gati si dietetic. Putem renunta la uleiul din tava, daca impachetam ruladele una cate una in folie de aluminiu.poza reteta culinara

Ultimele produse cu reduceri