Masti si tratamente pentru parul uscat

1-Masca pentru par uscat si fragil: 2 linguri ulei de masline, 2 linguri ulei de ricin, 2 linguri smantana
Aplica 20 de minute inainte de spalare dupa care samponati si clatiti abundent.
2-Masca de ou cu iaurt:Amesteca un galbenus de ou, cu o lingura de miere, o jumatate de lingurita de ulei de masline si o lingura de iaurt.Aplica pe tot scalpul si lasa sa actioneze 10 minute.
3-Masca de ou cu ulei de masline:doua galbenusuri, doua lingurite de miere, o lingurita de ulei de masline, o lingurita de maioneza sau iaurt. Totul se amesteca si se aplica pe parul curat apoi se acopera cu o folie. Se tine 30 de minute dupa care se clateste bine.
4-Masca cu galbenus de ou si propolis:1 galbenus, 1 lingurita de miere, 10 picaturi de propolis.
Totul se amesteca si se tine 30 de minute pe par dupa care se clateste bine.
5-Masca cu avocado pentru par uscat si fragil:un avocado pisat , o lingura de miere si doua linguri de ulei de masline.
6-Masca cu avocado si banana:o jumatate de avocado copt, o jumatate de banana, un galbenus de ou si o lingura de ulei de masline.
Masca se tine pe par 1 ora. Apoi parul se va spala cu un sampon pentru par normal.
Amesteca pana ce se transforma intr-o pasta omogena, apoi aplica pe parul uscat. Stai cat poti de mult cu masca pe par, apoi spala-te cu un sampon delicat, conceput pentru copii.
7-Masca de rom cu ulei de porumb:doua galbenusuri cu o lingura de ulei de porumb si cu o lingura de rom.
Masca se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi parul se clateste.
8-Tratament pentru par uscat cu alcool:sucul de la 2 lamai se amesteca cu 500ml de alcool de 45â—¦ . Cu o buvata de vata imbibata in acest amestec tamponeaza radacina parului pana cand termini tot amestecul. Dupa ce ai aplicat lotiunea, infasoara-ti capul intr-un prosop cald si lasa-l timp de 5 - 10 minute sa actioneze, dupa care spala-te pe cap normal.
9-Tratament cu ulei de rozmarin si de masline pentru par uscat:50ml de ulei de masline , 3/4 linguita ulei esential de rozmarin se amesteca si se aplica amestecul pe par, de data aceasta pana la varfuri, unde trebuie sa insisti. Dupa aplicare inveleste-ti capul cu un prosop cald si lasa tratamentul sa actioneze 60 minute, dupa care spala-l cu sampon si aplica balsam.
10-Balsam cu iaurt pentru par uscat:Bate bine un ou si amesteca-l cu trei linguri de iaurt. Pasta obtinuta se aplica pe par, dupa spalare, ca un balsam. Se lasa timp de 10 minute, apoi se clateste.

Ultimele produse cu reduceri