Masti naturiste si tratamente pentru par vopsit,degradat

1-Masca hidraratanta cu castraveti pentru par:cateva lingurite de smantana;1 castravete mic;-cateva lingurite de ulei de ricin .
Se amesteca ingredintele cu un blender pana cand compozitia se omogenizeaza si se lasa in par circa 40 de minute. Masca se poate folosi de doua ori pe saptamana.
2-Masca simpla cu ulei de masline si banana:1 banana,3 linguri maioneza,1 1/2 lingura ulei de masline
Se amesteca ingredientele, se maseaza parul si se lasa sa actioneze 15-30 minute. Clateste cu multa apa si apoi samponeaza parul.
3-Masca pentru par degradat cu usturoi si ricin:un galbenus, o lingurita miere de albine, o lingurita ulei ricin incalzit deasupra focului si 1 catel usturoi pisat
Se amesteca toate si se lasa pe par cca 15 minute
4-Macerat cu urzici pentru un par sanatos:40 ml ulei de ricin se amesteca cu 20 ml ulei de masline si se toarna peste 10 g cimbru, 10 g rozmarin si 10 g frunze de urzica.
Se lasa la macerat 2 de zile dupa care se strecoara.Se aplica pe par o data pe saptamana. Capul se acopera cu o folie si cu un prosop, pentru a mentine caldura iar apoi se spala cu sampon.
5-Masca cu miere si ylang-ylang:1 banana coapta bine,2 linguri de iaurt,2 lingurite ulei din germeni de grau,1/4 lingurita de lecitina,1/8 lingurita de miere de albine,2 lingurite de lapte condensat,3 picaturi ulei esential de ylang ylang
Se amesteca ingredientele cu mixerul si se aplica pe parul spalat si sters in prealabil. Se lasa sa actioneze timp de o ora, dupa care se clateste cu apa din abundenta. Aceasta masca se aplica o data pe saptamana.
6-Masca hranitoare cu lapte de cocos pentru volumul parului:laptele de la o nuca de cocos;2 linguri de miere;2 linguri ulei de masline presat la rece;un galbenus de ou.
Galbenusul de ou se amesteca cu 2 linguri de ulei de masline,iar sucul de la o nuca de cocos se amesteca cu cele 2 linguri de miere pana ce se incorporeaza bine mierea. Apoi se amesteca cele 2 componente rezultate.Se lasa pe par 15-30 minute.
7-Masca cu miere si fructe:1/2 banana,1/4 avocado,1/4 pepene galben,1 lingura ulei din germeni de grau,1 lingura de iaurt,1 capsula de vitamina E
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si se aplica pe par. Dupa ce o lasi sa actioneze 15 minute, clateste cu apa din abundenta.
8-Infuzie din coada-calului, lumanarica si urzica. Dupa spalare, se maseaza scalpul, umezind bine si firele de par cu infuzie din coada-calului, lumanarica si urzica in parti egale. Infuzia se poate folosi si pentru calmarea scalpului iritat. Se amesteca plantele in proportii egale, se pun doua linguri intr-un vas de portelan, se toarna peste ele 3 cani de apa, se acopera si se lasa 15 minute. Se foloseste pe parul curat, dupa clatire. Se lasa sa se usuce de la sine.
9-Balsam din miere cu otet de mere:Se prepara o lotiune din miere, otet de mere si apa calda. Se pun o lingurita de miere si una de otet la o cana de apa calda, se amesteca bine, se inmoaie pieptenele in lotiune si se trece de mai multe ori prin parul proaspat spalat. Dupa aplicare nu se mai clateste parul, ci se lasa sa se usuce de la sine.
10-Balsam de ou cu ulei de masline si zeama de lamaie:Se prepara un balsam din ou proaspat, o lingura de ulei de masline, doua linguri de suc proaspat de portocala sau lamaie, o lingurita de miere si se aplica pe parul proaspat spalat, masand bine scalpul. Dupa 10 minute se clateste cu apa calda.
11-Masca cu bere pentru stralucire:Se aplica o masca preparata din doua galbenusuri proaspete si 50 ml de bere. Se intinde masca pe par, se maseaza totodata si scalpul, se acopera capul cu un prosop si se lasa 30 de minute.
12-Infuzie de salvie pentru intarirea firului de par:Parul proaspat spalat se clateste cu infuzie de salvie, masand bine scalpul, pentru intarirea radacinii firului de par si pentru stimularea cresterii.

Ultimele produse cu reduceri