Masti naturiste pentru hidratarea si intretinerea parului,infuzii pentru par,balsamuri

1-Masca hidratatnta pentru toate tipurile de par:O banana zdrobita, o jumatate de lingura de lamaie si o lingura de ulei de floarea soarelu.
Se amesteca toate iar compozitia obtinuta se lasa sa actoneze tip e 30 minute pe parul uscat. Se spala apoi parul cu un sampon obisnuit.
2-Masca cu argila pentru volum:putina argila verde, o lingurita de ulei de masline si una de ulei de cimbru. Se aplica pe toata lungimea firului de par, se lasa sa actioneze 15 de minute dupa care se clateste cu apa calduta. Se poate folosi si de doua ori pe saptamana, dar nu mai mult de o luna, consecutiv.
3-Infuzie de lamaie pentru revitalizarea parului:Se taie marunt cojile de la 500 g lamai, se pun intr-un vas si se toarna peste ele 1,5 l apa clocotita. Se astupa vasul si se lasa 3 ore, dupa care se foloseste.
4-Masca nutritiva pantru un par starlucitor si matasos: o banana pasata, o jumatate de cana de miere, o lingurita de ulei de masline si cateva picaturi de suc de lamaie. Amesteca bine si apoi aplica amestecul pe parul ud, proaspat spalat.Se lasa masca sa actioneze in jur de 40 de minute si apoi se clateste bine cu apa calduta in care ai picurat putin suc de lamaie.
5-Masca de par pentru iarna:un galbenus de ou si doua linguri de ulei de masline
Se amesteca si se aplica masca pe parul uscat.Dupa 30 de minute spala parul cu sampon.
6-Masca, contra caderii parului:10 galbenusuri de oua de prepelita,2 fiole laptisor de matca liofilizat (se gaseste la Apicola),1 lingurita de miere,1 varf de cutit de drojdie de bere proaspata.
Se lasa la dospit 24 ore intr-o incapere calda.Aceasta pasta se aplica pe pielea capului dupa spalarea cu sampon. In cazul instalarii cheliei, parul trebuie tuns scurt.Se acopera capul peste noapte cu un prosop curat, pana dimineata, cand parul se spala din nou, de preferinta cu ceai de musetel.Tratamentul se face pe parcursul a minimum 10 zile, putand fi continuat fara pauza si fara repercusiuni negative.Pasta ramasa nefolosita se poate pastra la frigider, pana la intrebuintare, iar albusurile ramase batute spuma sunt un excelent balsam pentru parul sanatos, dandu-i stralucire.
7- Masca revitalizanta pentru toate tipurile de par:o lingura de miere, o lingurita de ulei de masline ,cateva picaturi ulei esential de rozmarin. Amestecati ingradientele si masati timp de 5 minute parul cu acest amestec. Lasati-l apoi sa actioneze inca 10 minute si clatiti la final cu apa calduta din abundenta.
8-Infuzie pentru toate tipurile de par:3 linguri rosmarin,2 linguri salvie,1 cana apa
Puneti apa la fiert apoi adaugati si ierburile. Lasati 10 minute la infuzat, apoi strecurati amestecul si raciti-l. Aplicati pe par si lasati sa strea 2 minute, apoi clatiti si uscati parul.
9-Balsam pentru intretinerea parului:1 avocado,cateva linguri lapte de cocos
Faceti piure din avocado si adaugati cateva linguri de lapte de cocos pana ce devine de consistenta unui sampon. Masati in par si clatiti dupa 10-15 minute.

Ultimele produse cu reduceri