Masti pentru tenul mixt

Tenul mixt ,probabil cel mai des intalnit tip de ten, este si cel care necesita si cea mai multa atentie, deoarece trebuie tratate in mod diferit zona T [frunte,nas,barbie] si restul fetei,aplicand o masca pentru ten gras in zona T,care este de obicei graai,si o masca pentru ten normal sau uscat [in functie de tipul sau],pe restul fetei.Trebuie sa exceptam pielea din jurul ochilor si buzele.Dar exista si cateva masti,in general pe baza de morcov[caroten],care pot fi aploicate pe intreaga fata,avand rolul de a hrani si proteja tenul.
1-Masca cu morcovi si smantana:Se ia un morcov, care se trece prin razatoarea mica, se adauga o lingura de smantana dulce, apoi se aplica pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze 15-20 de minute si se indeparteaza cu apa calduta.
2-Masca cu morcovi si lapte praf: Se taie un morcov, se pune in storcator, iar in sucul obtinut se adauga lapte praf pana se obtine o masca bine de intins. Se aplica pe fata, gat si decolteu, iar dupa 15-20 de minute se indeparteaza cu apa calduta.
3-Masca cu morcovi si miere de albine:o jumatate de morcov, curatat in prealabil de coaja, pe care il vei amesteca cu o lingurita de miere si cateva picaturi de lamaie ce iti vor da o stralucire aparte a tenului.
4-Masca antirid cu infuzie de sanziene:pielea se spala de mai multe ori pe zi cu infuzie de sanziene, dintr-o lingurita de planta uscata la 100 ml de apa.

Ultimele produse cu reduceri