Masti naturale pentru toate tipurile de ten

Ce sunt mastile pentru toate tipurile de ten?Va veti intreba cum e posibil o masca pe baza de produse naturale,sa dea aceleasi rezultate pentru orice tip de ten.Raspunsul e simplu.Mastile pentru toate tipurile de ten sunt mastile care hidrateaza ,tonifica sau calmeaza pielea.Hidratarea pielii noastre ii sporeste finetea si mentine aspectul tanar al pielii.Aceste masti nu au efect astringent, si nici de hranire a tenului cu grasimi.Mastile pentru toate tipurile de ten sunt cele care intaresc rezistenta pielii la factori externi precum :vantul, poluarea masinilor, poluarea fabricilor, razele ultraviolete, caldura, frigul si aerul conditionat.Si nu in ultimul rand timpul.O piele bine hidratata este mai ferma si mai rezistenta. Trece cu mai multa usurinta testul timpului.
1-Masca cu salata verde: frunzele de salata (netezite cu o sticla) se aplica pe fata, gat si decolteu, dupa ce in prealabil se aplica un strat de miere.
2-Masca tonica din ceai negru:Amesteca 200 ml de ceai negru cu sucul de la o lamaie si aplica preparatul pe pielea curata. Lasa produsul sa se usuce pe piele, apoi indeparteaza-l prin clatiri repetate ale epidermei. Atentie! Ceaiul negru coloreaza epiderma, intr-o nuanta roscata.
3-Masca minune penru toate tipurile de ten: ulei de plante aromate, un galbenus, cateva picaturi de suc de lamaie.
Reteta uleiului de plante: o lingurita flori de galbenele, o lingurita flori de cimbru, o lingurita flori de musetel, o lingurita flori de levantica se amesteca bine, se pun intr-un vas de sticla cu gura mai larga. Se toarna peste 100 grame ulei de seminte de struguri . Se lasa doua saptamani sa se macereze la soare sau la loc calduros. Se scutura sticla din cand in cand. Se strecoara si se pastreaza in sticle de culoare inchisa, la loc racoros.
Pentru masca:leiul de plante aromate se amesteca picatura de picatura cu galbenusul de ou si sucul de lamaie, pana ce se obtine o pasta de consistenta maionezei. Se intinde pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze o jumatate de ora, apoi se spala cu apa calduta. In final, se sterge fata cu un tampon de vata inmuiat (si stors) in otet de mere natural sau apa cu lamaie.
Masca improspateaza, tonifica, intarzie aparitia ridurilor, calmeaza,hraneste, netezeste pielea
4-Masca antirid cu salata verde si ulei de masline:Spala si usuca cu un servet cateva frunze de salata. Tine-le 5 minute in ulei de masline clocotit, apoi aplica-le caldute pe fata. Lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calda, si usuca pielea prin tamponare cu un servet uscat.
5-Masca cu morcov pentru vreme rece:Un morcov ras se amesteca cu 5-6 picaturi de ulei de masline si o lingurita de miere.
6-Masca hidratanta cu miere si lapte:Amesteca 2 linguri miere si 2 linguri lapte, si intinde amestecul pe fata si gat. Lasa sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.
7-Masca tonifianta cu miere si albus:Amesteca 1 lingura miere, 1 albus de ou, 1 lingura de glicerina si o cana de faina, pana se formeza o pasta. Aplica pe gat si fata, asteapta 10 minute, apoi clateste cu apa calduta.
8-Masca hidratanta cu portocalaFoloseste 2 lingurite de zeama de portocala, o lingurita de miere, o lingurita de lapte praf si o fiola de vitamina E. Omogenizeaza si aplica masca obtinuta, pentru un efect de suplete si vitaminizare.
9-Masca cu miere si migdale:Amestecati doua lingurite de ulei de masline, doua lingurite de suc de portocale, o lingurita de miere, o lingurita de migdale macinate foarte fin si cateva picaturi de infuzie de musetel sau galbenele, pentru a se obtine o pasta omogena. Se aplica pasta pe ten, se maseaza usor, apoi se spala cu apa calduta.
10-Masca exfolianta cu tarate;Umeziti doua linguri de tarate de grau cu apa si masati usor pielea. Clatiti cu apa calda.

Ultimele produse cu reduceri