Ceragem

Ce este Ceragem?
Pentru ca multi vizitatori se in tereseaza de aceasta noua tehnologie,masajul termic cu aparatul CERAGEM,ne-am gandit sa ii facem o prezentare generala.Mentionez ca articolul este preluat in intregime de pe situl http://ro.ceragem.net/product/compact_overview.asp si ca nu ne asumam responsabilitatea pentru cele scrise mai jos.Articolul reprezinta doar o sursa pentru informarea dumneavoastra si nu o reclama publicitara.


HOME PRODUS CERAGEM Compact Prezentare generala
Prezentare introductiva a aparatului de masat portabil, marca CERAGEM
CERAGEM Compact este un aparat personal de termomasaj portabil care combina efectele de presopunctura si caldura cauzate de becurilor infrarosii emisa prin componente de jad (generand efectul de moxibustiune - metoda traditionala chinezeasca care se refera la incalzirea anumitor puncte din corp in urma arderii unor plante medicinale ).CERAGEM Compact este special proiectat pentru a indeparta efectele negative ale stresului acumulat zilnic in corp si restabilirea starii generale de bine a organismului prin aplicarea terapiei termale care asigura urmatoarele:
- Relaxeaza muschii din zona in care se aplica.
- Asigura stimularea punctelor considerate vitale din jurul coloanei vertebrale
- Imbunatateste circulatia sangelui si revitalizeaza forta interioara a Qi-ului (Qi provine din limba chineza, reprezentand vitalitate, forta de viata si putere)
- Indeparteaza tensiunile cauzate de stresCERAGEM COMPACT te va incanta atat pe tine cat si pe cei dragi tie cu un masaj placut cu efecte deosebite.


Efecte asupra organismului


-relaxeaza punctele de presiune din regiunea lombara, reducand durerile de spate aparute din cauza lipsei de exercitiu fizic, pozitiei incorecte sau ergonomicitate necorespunzatoare.
-indeparteaza problemele rigiditatii gatului, aparute din cauza timpului indelungat petrecut in fata televizorului sau calculatorului.
-relaxeaza muschii din zona umerilor. Indeparteaza durerile asociate pozitiilor necorespunzatoare.
Cu ajutorul proiectorului se maseaza usor abdomenul pentru a indeparta durerile si crampele stomacale.


Tehnici medicale asiatice
CERAGEM combina tehnologia principiilor traditionale ale medicinei asiatice precum moxibustiunea, si presopunctura ameliorand durerile asociate cu tensiuni musculare si stres)
Presopunctura ceragem relaxeaza muschii in timp ce moxibustiunea directioneaza caldura in locul in care este aplicata, stimuland intreaga circulatie si reducand tensiunea musculara.
Convenienta si mobilitate
CERAGEM Compact este proiectat pentru a fi transportat si utilizat cu usurinta. Este prevazut cu un compartiment pentru pastrarea proiectoarelor in conditii de siguranta. Mobilitatea aparatului CERAGEM Compact asigura un stil de viata sanatos oricand si oriunde.
Caldura generata de radiatii infrarosii din spectrul departat
Caldura generata de radiatii infrarosii din spectrul indepartat a fost studiata si s-au remarcat beneficiile ei in marirea circulatiei sangelui in tot organismul, ceea ce duce la imbunatatirea generala a sanatatii. Proiectoarele noastre permit aplicarea convenabila pe toate partile corpului.

Ultimele produse cu reduceri