Masti naturale pentru ten sensibil

1- Masca cu fulgi de ovaz si banane:Amesteca o pulpa de banana, o cana fulgi de ovaz fierti in lapte; 1 ou, o lingura miere. Se aplica pe fata, masand in sens circular si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Clateste cu apa calduta.
2-Masca calmanta cu argila si levantica:2 linguri de argila, un albus de ou, 2 lingurite infuzie de levantica.Se amesteca ingredientele si se intinde masca pe fata, gat si decolteu. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se scoate cu comprese inmuiate in infuzie calda de flori de levantica.
3-Masca antirid cu argila si jojoba:4 linguri argila, 2 linguri miere de albine, 4 lingurite de ulei de jojoba sau de masline.Se amesteca toate ingredientele si se intinde masca pe obraz, gat si decolteu. Lasati sa actioneze 20 de minute, apoi clatiti-va bine cu o infuzie de flori (musetel, albastrele, tei, levantica etc.).
4-Masca emolienta si calmanta pentru tenul iritat si patat:Amesteca 3 linguri de decoct de patrunjel cu faina de orez, astfel incat masca sa aiba aspectul unei paste.
5-Masca din lactate;se recomanda o masca din circa 50 grame smantana proasata si 50 ml iaurt, iar compozitia se lasa 30 minute la rece. Se aplica pe fata, iar dupa 20 minute, fata se clateste cu apa calduta.
6-Masca cu cafea:o lingurita de cafea macinata cu una de miere de albine si las-o sa actioneze 20 de minute. Clateste fata cu apa calda si apoi cu apa rece, dupa care aplica o crema de zi.
7- Masca pudra de lemn de santal fiarta in lapte. Realizeaza o pasta omogena si las-o pe fata doua ore dupa care indeparteaz-o cu apa rece.

Ultimele produse cu reduceri