Masti naturiste pentru tenul normal,masti revigorante,tonifiante,hidratante...etc..

1- Masca cu castravete tonifianta:Se toaca marunt un castravete mic si se combina cu o jumatate de pahar cu iaurt proaspat. Aplica pasta rezultata pe fata pentru 5-10 minute si indeparteaz-o cu apa din abundenta.
2-Masca cu argila:Amestecati pana realizati o compozitie inchegata 3 linguri (de cafea) de argila, 3 linguri de lapte si 1 lingura de miere. Aplicati masca timp de 20 de minute, dupa care clatiti bine si aplicati tonicul.
3-Masca cu lapte batut si lime;amesteca intr-un pahar cu lapte batut, zeama a doua lamai verzi si aplica aceasta compozitie pe fata pentru o jumatate de ora. Indeparteaz-o cu apa rece;
4-Masca de morcovi hidratanta:amesteca doi morcovi, un galbenus de ou si un pahar cu lapte. Aplica aceasta mixtura pe fata si las-o sa actioneze 20 de minute;
5-Masca cu papaya:se aplica pe fata o pasta facuta dintr-un fruct de papaya strivit si se indeparteaza dupa 20 de minute;
6-Masca de caise ideala pentru fermitatea pielii. 2 lingurite de miere, 2 lingurite de pulpa de caise, 1 1/2 de lingurita de ulei de masline, 1 1/2 de lingurita de ceai de tei. Mixati ingredientele respective si lasati ca lotiunea sa actioneze timp de 20 de minute.
7-Masca de lapte acru cu menta: amestecati 1 lingurita de lapte acru cu 1 lingurita de frunze de menta zdrobite. Aplicati pe ten si lasati ca masca sa se usuce. Clatiti bine cu apa calduta.
8-Masca cu piesici pentru eliminarea impuritatilor de pe tenul normal: se vor face frictionari zilnice ale fetei cu felii de piersica. Acestea favorizeaza elasticitatea si hidrateaza pielea.
9-Masca revigoranta cu miere si iaurt;2 linguri de iaurt gras, o lingura de miere, o lingura buna de ulei de masline, Incalzim mierea apoi o amestecam cu iaurtul si la sfarsit turnam in fir subtire uleiul. Pasta o aplicam calduta, imediat dupa preparare. Se lasa sa actioneze 15 minute si sa clateste cu apa rece.
10-Masca cu portocala si caolin pentru ten normal: 100 g de caolin, 1 ou batut bine, 1 lingurita de ulei de masline, 2 lingurite de suc de portocala, 1 lingurita de miere, 1 picatura de ulei de trandafir, 1 picatura de ulei de iasomie.

Ultimele produse cu reduceri