Buna ziua! Lectia de astazi este simpla, si nu mai are nevoie de introducere, deci...
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 gr ciuperci, 50 gr cascaval picant, 50 gr branza cu mucegai, 50 gr telemea, 5-6 feliute de bacon, 1 lingura de smantana, 3-4 feliute de branza topita, piper alb, fara sare [de obicei branzeturile sunt destul de sarate], 2 linguri de ulei.
Daca doriti sa urmariti fotografiile si reteta pas cu pas dati click pe butonul 'deschide' de mai jos.
1-Se da pe razatoare cascavalul picant, apoi se sfarama cu furculita si se amesteca branza cu mucegai, branza feta, cascavaul ras si smantana.
2-Intr-o tava se toarna cele 2 linguri de ulei...
3-...apoi se aseaza palariutele de ciuperci care se umplu cu cate o lingura de pasta de branza.
4-Se pune deasupra fiecareia cate o felita de bacon...
5-Se da tava la cuptor 20 de minute, apoi se scoate si se aseaza pe fiecare ciuperca cate o bucatica branza topita feliata, apoi se mai tine 1 minut la cuptor, cat sa se moaie branza. Se aseaza pe un platou si se servesc fierbinti.
Pofta buna!