Crema: 10 g. gelatina, 200 ml. lichior de oua, 200 g. branza de vaci, 75 g. zahar, 600 ml. frisca
300 ml. friscA, 50 g. fistic crud sau amarettini, 150 ml. lichior de oua
Preparare: Se macina alunele.Se incinge cuptorul la 175 grade C. Se bat ouale cu zahar si 4 linguri de apa.Se amesteca faina cu alunele macinate si praful de copt si se inglobeaza cu grija in amestecul de oua.
Se aseaza intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace 35 de minute.Se lasa sa se racoreasca, dupa care se taie in doua transversal.
Se inmoaie gelatina. Se amesteca lichiorul de oua cu branza de vaci si zahar.Se dizolva gelatina si se amesteca impreuna cu 4 linguri de crema; apoi se inglobeaza in restul de compozitie. Se lasa la rece.
Cand crema incepe sa se