PRAJITURA UNGUREASCA

Incrediente: Aluat: 500 g. faina ,250 g. margarina , 2 linguri mari de smantana 20% grasime, 100 g. untura de porc, 2 galbenusuriun ,1 praf de sare , 50 g zahar
Maia: 25 g. drojdie proaspata,2 lingurite zahar putin lapte caldut
Umplutura:250 g. mac si 250 g nuca, 250 g. zahar ,100 ml. lapte
Pentru uns foile: - 3 galbenusuri

Preparare: Se pune drojdia intr-un bol; se presara zahar deasupra si se amesteca bine.Se adauga laptele si se presara putina faina peste intreaga compozitie. Se pune toata faina intr-un bol incapator si se adauga maiaua crescuta 5 - 10 minute. Se adauga smantana, un praf de sare, zahar si galbenusurile .Se amesteca toate ingredientele. Se adauga apoi margarina, incalzita putin la microunde si se framanta bine, pana cand aluatul incepe sa se desprinda de pe maini. Se acopera si se lasa la dospit langa o sursa de caldura.
Se incalzest

Ultimele produse cu reduceri