Preparare: Se taie carnea de vanat, rinichiul si ficatul cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate cu ardeiul iute tocat. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc
TOCHITURA DE VANAT
Incrediente: 500 gr carne de vanat iepure,caprioara,mistret [nu pasare],150 gr carnati afumati subtiri,150 gr ficat si rinichi [de vanat daca se poate,daca nu de porc],100 gr costita afumat,200 gr ciuperci sau bureti,1 ardei gras,1 ardei iute,2 cepe,150 ml suc de rosii,o capatana de usturoi.100 ml ulei,6 oua,150 gr branza de oaie,sare,
Preparare: Se taie carnea de vanat, rinichiul si ficatul cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate cu ardeiul iute tocat. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc
Preparare: Se taie carnea de vanat, rinichiul si ficatul cubulete, iar carnatii rondele. Costita se taie si ea cubulete mici. Uleiul se incinge intr-o cratita si prajim bucatile de carne sarate cu ardeiul iute tocat. Se scoate carnea si se rumenesc bucatile de costita afumata care apoi se scot deoparte.Se curata , se spala si se taie marunt ciupercile, ceapa si ardeiul gras si se calesc impreuna in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Se calesc timp de 5 minute dupa care adaugam 150 ml suc de rosii si se inabusa la foc