PIEPT DE RATA CU LEGUME reteta chinezeasca

Incrediente: 800 g piept de rata,2 linguri sos de soia,2 linguri vin de orez,1 lingura rasa amidon,1 lingura ulei de susan,1 lingurita rasa Five Spice,1 lingurita zahar brun,1 catel de usturoi,3 linguri de ulei,1 lingurita cu varf de ghimbir pisat,1 mango,250 g vinete,1 ceapa rosie,100 g mazare congelata,1 morcov
garnitura de orez

Preparare: Se taie pieptul de rata in felii de 0,5 cm latime. Se pun feliile intr-un castron impreuna cu sosul de soia, vinul de orez, amidonul, uleiul de susan si condimentele. Se amesteca bine, se acopera si se lasa la marinat aproximativ o ora.Intr-o tigaie se incinge o lingura de ulei si se prajeste rata 5 minute la foc mare. Cand este gata se da la o parte din tigaie si se pastreaza la cald.Se curata legumele si mango se taie in felii egale. Ceapa rosie se taie julienne. Se pune la incins restul de ulei in aceeasi tigaie. S

Ultimele produse cu reduceri