TOCANA UNGUREASCA

Incrediente: 1,5 kg carnita de purcel,150 ml ulei ,3 cepe mari sau 5 mai mici ,10 rosii mijlocii si bine coapte ,200 g masline ,1 lamaie mare taiata in patru ,2 linguri boia dulce de ardei ,1 lingurita boia iute de ardei ,1 lingurita piper, vegeta sau sare (dupa gust) ,2 linguri de bulion ,1 legatura patrunjel verde proaspat ,1 foaie de dafin ,20 boabe piper
Preparare: Se spala carnea, se taie in bucati mai maricele, se zvinta si se pune in tigaie sa se rumeneasca; Cand este gata, se scoate, iar in uleiul ramas se caleste ceapa (care inainte a fost curatata si taiata fideluta) si se lasa pana se inmoaie si capata o culoare galbuie; Se adauga boiaua (amindoua felurile), se amesteca bine, dupa care se adauga bulionul, rosiile taiate marunt, carnea, patrunjelul, vegeta, sarea, piperul si daca este nevoie putina apa; Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 20 d

Ultimele produse cu reduceri