COD CU OREZ MULTICOLOR

Incrediente: 1 kg file cod ,200 g orez ,5 linguri de ulei masline ,200 g faina ,1 ceapa ,3 ardei grasi colorati ,1 morcov ,2 catei de usturoi ,1 lamaie ,1 legatura patrunjel ,sare si piper dupa gust



Preparare: Se portioneaza pestele in 8 bucati;


Se fierbe orezul, se scurge si se clateste cu apa rece;


Ceapa, ardeiul, morcovii si usturoiul se taie cubulete, se toaca patrunjelul;


Intr-o cratita se calesc legumele cu ulei, se adauga apa, si se inabusa pana acestea se inmoaie; Mixtura de legume se rastoarna peste orezul fiert, se condimenteaza si se amesteca; Bucatile de peste se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc; Pestele se serveste pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, alaturi de orez sau pe acesta.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri