TOCANA DE VITA CU LEGUME

Incrediente: 1 kg carne de vaca , 100 g sunculita afumata, 1 praz mare, 500 g morcovi, 750 g cartofi,500 g ceapa, 500 ml vin rosu, 300 ml zeama de legume sau din concentrat,cimbru, piper, sare dupa gust,70 ml ulei

Preparare: Se taie sunca cuburi si se prajeste in ulei. Carnea de vaca se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie si apoi se taie cuburi potrivite. Se prajeste impreuna cu sunca. Se condimenteaza cu cimbru, sare si piper si se toarna jumatate din cantitatea de vin . Se da focul la mic si se acopera oala. Se lasa sa se fiarba innabusit o ora, amestecindu-se din cind in cind si adaugindu-se treptat restul de vin si zeama de legume. Se curata morcovii si se taie rondele subtiri. Se curata ceapa si se taie sferturi. Se curata cartofii si se taie felii. Se adauga toate legumele la tocana. Dupa 10 minute se adauga prazul, curatat si taiat rondele g

Ultimele produse cu reduceri