CARNATI IN SOS DE BRANZA CU LEGUME

Incrediente: 5 cartofi, 3 morcovi,5 carnati afumati, o ceapa mare, 1 l apa, 4linguri ulei, 250g smantana, 250g de branza topita , 1 fir de praz mare, patrunjel tocat, sare, piper
Preparare: Cartofii se taie cubulete si morcovii rondele si ii punem la fiert separat cu sare. Taiem carnatii ii prajim putin apoi punem si ceapa la calit, dupa 5 completam cu apa. Dupa ce fierb cateva minute adaugam 2 linguri de bulion, delikat,piper, mai lasam sa fiarba putin apoi punem smantana amestecata cu o lingura de faina si mai lasam sa fiarba. Adaugam branza, si lasam pe foc sa se lege si sa se topeasca si condimentam dupa gust.Legumele fierte se servesc cu acest sos deasupra ,presaratae cu prazul si patrunjelul tocate.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri