TOCANA DE LIMBA DE VITEL

Incrediente: 1 limba mai mare de vitel, 100 gr. masline, 6 cepe, 1 pahar ulei, 1 pahar vin, 2 linguri bulion, 1 lingura faina, 1 lamiie, piper, sare, 1 foaie dafin



Preparare: Se pune apoi la fiert in apa fierbinte cu sare. In timpul fiertului se incearca si cind pielita se ia usor se scoate afara, se lasa sa se racoreasca putin si se curata apoi cu virful unui cutit, incepind din virful limbii. Se pune din nou la fiert, spumuindu-se cind este nevoie. Se inabusa ceapa taiata marunt in ulei, apoi faina si bulionul. Se stinge cu zeama de oase sau cu apa si se lasa sa fiarba. Cind limba este fiarta se scoate si se taie felii. Se strecoara sosul si se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaia de dafin. Feliile de limba se asaza in sos odata cu maslinele. Se mai tine citeva minute pe masina si se lasa sa se raceasca Se asaza pe farfuria de serv

Ultimele produse cu reduceri