INIMA DE PORC CU SOS DE ROSII

Incrediente: 1 kg limba de porc, 3-4cepe, 3 linguri unt, 1/2 litru bulion, 2-3 linguri vin, sare, piper 10 boabe, 2 foi dafin, 1-2 lingurite zahar



Preparare: Inimile foarte bine spalate, se fierb in apa clocotita. Se curata de pielite, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina se prepara sosul. Ceapa data prin masina de tocat, se caleste putin in unt sau grasime, se pune bulionul, sarea si feliile de inima si se lasa sa fiarba putin impreuna. La nevoie se adauga 1/2 pahar de apa. Cind e aproape fiarta se pun condimentele, vinul, piperul 10 boabe,foile de dafin. Se mai lasa sa dea un clocot cu toate acestea, iar la urma se adauga zaharul .
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri