TOCANA DE FASOLE VERDE CONSERVATA

Incrediente: 5 kg fasole verde,1 l ulei,1 kg bulion,1 plic conservant Dr Oetker,1 kg patrunjel cu frunze,2 teline cu frunze mai mici,1 kg ceapa,1 kg morcovi,10 ardei grasi,1 capatana de usturoi,sare si piper dupa gust
Preparare: Se spala fasolea si ardeii, apoi se taie bucatele. Zarzavatul se toaca si se pune jumatate din frunzele patrunjelului si ale telinei. Intro cratita de 20l se aseaza alternativ un strat de zarzavat, apoi unul de fasole, astfel incat deasupra sa fie cel de fasole. Se da cratita la foc pentru 2 ore, timp in care nu se amesteca, ci se invarte pe foc, ca la sarmale.
Apoi se pune fasolea in borcane si se lasa sa se odihneasca asa pana a doua zi, cand se mai pune putin ulei deasupra si se leaga borcanele sau se capseaza.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri