CREMA CU STAFIDE PENTRU PRAJITURI

Incrediente: 4 oua,4 linguri zahar,2 linguri pline cu varf de faina,2 plicuri zahar vanilat,10 linguri lapte,10 G gelatina,350 g unt,100 g zahar pudra,50 g ciocolata,1 esenta de rom
Preparare: Se lasa stafidele sa se inmoaie in apa calda cu esenta de rom pentru 2 ore. Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, zaharul vanilat si se subtiaza cu laptele. Se fierbe compozitia pe baie de aburi pana se inghoasa si se da deoparte. Se topeste gelatina in 100 ml de apa pe baie de aburi, se da deoparte, se amesteca pana se raceste la temperatura degetului, apoi se adauga in crema si se lasa sa se raceasca. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga in crema racita impreuna cu stafidele si se da la frigider.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri