SUPA ITALIANA CU FASOLE ALBA

Incrediente: 400 g fasole alba, 200 g morcovi, 150 g telina radacina, 75 g pasta de tomate, 200 g ceapa, 100 g macaroane, 300 g costita afumata, 25 g usturoi, piper macinat dupa gust, 50 g patrunjel verde, sare
Preparare: Fasolea se alege se spala si se lasa in apa rece peste noapte. Ceapa se curata se spala si se opareste . Morcovii, telina si usturoiul se curatase spala si se taie marunt. Costita se taie cuburi si se introduce la cuptor 5 minute. Macaroanele se fierb, dupa care se tin in apa rece 10 minute. Fasolea se fierbe in apa circa 15 minute supa care se strecoara si se adauga alta apa de preferinta fierbinte. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se adauga morcovii telina ceapa si se continua fierberea. Cand fasolea este fioarta se adauga sare si costita afumata si se mai fierbe 20 minute. Se adauga macaroanele , usturoiul, piperul macinat pasta de

Ultimele produse cu reduceri