SUPA DIN ROSII SI LEGUME

retete culinare
Incrediente: 1 kg rosii bine coapte, 2 ardei grasi, 2 morcovi, 1/2 patrunjel, 1 telina, 1 pastarnac, 1 ceapa mare, galuste de gris [sau taieitei]
Preparare: Toate legumele se curata, se spala, se taie in bucati mari si se fierb in apa. Cand s-au fiert legumele se scot din supa.
Separat se curata rosiile de coaja si seminte, se fierb si apoi se trec prin sita obtinandu-se un bulion gros si consistent care se pune in supa din care s-au scos legumele.
Se prepara galustele de gris, se fierb in apa si apoi se introduc in supa de rosii pentru cateva clocote.
Legumele fierte, le puteti mixa adaugand si 100 gr unt, si apoi sa le serviti ca garnitura de piure de legume la un gratar sau friptura.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri