GARNITURA SI SOS PENTRU PESTE SI PUI LA TAVA

Incrediente: 1 legatura ceapa verde, 3-4 ciuperci, 3 rosii nu prea mari, 50g masline fara samburi, 4 catei de usturoi, o lingura otet de mere, ulei de masline, 2 lamai, patrunjel, tarhon, busuioc, rozmarin, oregano, cimbru
Preparare: Tocam ceapa marunt, ciupercile felii si rosiile cubulete apoi le amestecam intr-un bol cu ulei de masline, jumatate din cantitatea de masline, o lingura de otet si mirodenii. Facem sosul de lamaie astfel. Radem lamaile, stoarcem zeama, tocam maruntel patrunjelul, tarhonul daca este si usturoiul. Razatura de lamaie o frecam cu putin ulei de masline peste care adaugam usturoiul, patrunjelul, tarhonul, zeama de la cele doua lamai si restul de masline. Intr-o tava unsa cu ulei asezam legumele, apoi in piramida asezam pestele sau pulpitele de pui, iar in final turnam sosul de lamaie. Acoperim tava cu folie de aluminiu astfel incat s

Ultimele produse cu reduceri