SUPA DE VACUTA

Incrediente: Carne de vita 1kg, apa 2,5 litri , zarzavat de supa (morcov, telina, radacina de patrunjel, pastranac)300 g ,partea alba de la praz, o ceapa impanata cu un bob de cuisoare,sare, boabe de piper
Preparare: Carnea pentru supa se spala, si se scoate de pe oase.
Se pune la fiert cu apa rece, oasele ramanand pe fundul oalei. Se inlatura spuma. Supa trebuie fiarta incet; cu cat fierbe mai incet, cu atat se ridica mai multa spuma.Dupa ce supa a fost curatata bine de spuma, se adauga zarzavatul. Se poate pune zarzavat si in cantitate mai mare, dupa gust. Supa trebuie sa fiarba incet, 3 ore, la foc potrivit. Se adauga piper si sare. Se pot adauga la supa, dupa gust, cativa catei de usturoi, foi de dafin sau cimbru.Dupa ce a fiert, supa se strecoara. Carnea din supa se poate servi ca rasol cu diferite sosuri si legume fierte.Se serveste calda
Ti

Ultimele produse cu reduceri