SUPA CU OMLETA reteta mexicana

Incrediente: 2 conserve mici de porumb, 1 ardei gras vere, 2 rdei grasi rosii, 2 ardei iuti, sare, piper, 1 lagatura de ceapa verde, 2 dovlecei, 2 morcovi, 2 rosii, 2 cartofi, zeama de la 2 lamai, 4 linguri ulei de masline, 1 legatura de patrunjel
Preparare: Toate legumele se curata si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert se mixeaza cu blenderul, se amesteca cu zeama cu care au fiert, 2 linguri ulei de masline si cu boabele de porumb si se pun inapoi pe foc.Din oua si restul de ulei se prepara o omleta care se taie apoi fasii si se adauga la supa.Se serveste cu frunze de patrunjel verzi, dupa ce am condimentata-o cu sare si piper.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri