APERITIV CU GULII SI SARDELE

Incrediente: 3 gulii, 2 coserve de sardele in ulei, 1 lingurita frunze de cimbrisor verzi, 1 lagatura ridichi rosii, 100 g masline verzi umlute cu gogosari, 2 linguri maioneza, 1 lingura pesmet
Preparare: Se lasa la scurs sardelele, iar guliile se spala si sa curata apoi se taie rondele groase si se lasa deoparte dupa ce le-am stropit cu zeama de lamaie.Ridichile se spala si se toaca marunt, maslinele se taie rondele fine, sardelele se sfarama cu furculita dupa ce l-am cutatat in prealabil de oase si piele.Se amesteca sardelele cu maslinele, ridichile, pesmetul, maioneza, zeama de lamaie dupa gust, sare, cimbrisor si piper. Pasta de sardele se intinde peste rondelel de gulie si se serveste rece.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri