Preparare: Se toaca ceapa si se pune intr-o cratita cu unt sau cu ulei, se aseaza deasupra carnea taiata felii, se acopera vasul si se lasa pe foc mic. Se toarna apoi pasta de rosii, dezlegata cu apa calda, se adauga usturoiul taiat, se pune sare dupa gust, apoi faina si o ceasca de apa fierbinte. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba pina cind apa scade la jumatate. Se ia vasul de pe foc; cind carnea s-a racit, se trece prin masina de tocat. Deasupra se toarna sosul legat si trecut prin strecuratoare. Se bat ouale, se adauga laptele si se combina cu carnea tocata. Se unge o cratita cu ulei, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia si se pune vasul
SUFLEU DE CARNE DE VITA
Incrediente: 600 gr. de carne de vaca, 2 buc. ceapa, 2 oua, 1/2 ceasca mare de lapte, o lingura de ulei, 6 catei de usturoi, o lingura pasta de rosii, 1 lingura de faina, o lingura cu virf de unt, pesmet