SOS GRECESC PENTRU CARNEA DE VITEL

Incrediente: 75 gr vin alb sec,75 g ulei,1 cub Knorr de vitel ,1/2 legatura de patrunjel,350 g ardeii taiati felii,2 varfuri de cutit de cimbru,2 varfuri de cutit de coriandru,1 varf de cutit de rozmarin,2 varfuri de cutit piper negru,1 varfvde cutit piper Cayenne,2 varfurin de cutit boia dulce,1 foaie de daifn,1 lingura pasta de tomate,5 catei de usturoi,1 lingura seminte de pin,1 varf de cutit nucsoara
Preparare: Se pun la foc toate ingredientele in afara de pasta de tomate si se fierb la foc iute 15 minute .Se adauga apoi pasta de tomate,si se mai fierbe cateva minute amestecand la foc mai slab.Se serveste cu gratarul de vita sau cu frigarui de vita.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri