SARMALE SARBATORESTI

Incrediente:
1 varza
250 g carne de porc
250 g carne de vitel ,50 g untura ,50 g slanina afumata ,250 ml zeama de carne ,250 ml bors ,150 g miez de paine alba ,1 ceapa ,2 rosii ,1 ardei gras ,1 ou ,50 g unt ,50 ml lapte ,250 ml vin alb ,150 g muschi de porc afumat ,250 ml bulion rosii ,marar, patrunjel, cimbru ,sare si piper dupa gust



Preparare:
Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa prajita in unt, oul, verdeata, sarea si piperul; Se umplu cu carne foile de varza oparite cu bors si se ruleaza; Restul de varza se toaca fideluta si se pune strat pe fundul unei cratiti unse cu untura si unt; Se aseaza felii de rosii, bucati de ardei gras, felii de muschi afumat, piper boabe si cimbru; Se aseaza straturi de sarmale, se acopera cu un strat de varza, feliute de slanina si felii de rosii; Se prepara un sos din bulio

Ultimele produse cu reduceri