MUSCHI CU OREZ SI SOS reteta austriaca

Incrediente: 4 felii muschi de porc ,250 g orez ,200 g ciuperci ,2 ardei rosii ,50 g migdale fara coaja ,3 linguri parmezan ras ,100 g unt ,50 ml vin alb sec ,4 felii de mar,100 g mustar ,1 lingura patrunjel ,rozmarin ,ulei , sare, piper



Preparare: Orezul se fierbe in apa cu sare, se amesteca cu parmezanul ras si cu 2 linguri de unt, apoi se aseaza in castronele mici unse cu ulei sau unt,Migdalele taiate se prajesc in 50 g unt, dupa care se adauga ciupercile taiate felii, ardeii taiati fasii, putin rozmarin, sare, piper, se lasa pe foc pana se inmoaie si, la final se stropeste totul cu vin alb; Separat, se prajesc in unt feliile de mar, iar feliile de muschi de se prajesc in ulei, dupa ce au fost unse cu mustar; Pe o farfurie se rastoarna orezul, se serveste alaturi de o felie de mar, o felie de muschi si amestec de ciuperci.

Timp de preparare:

Ultimele produse cu reduceri