Sarlota:200 ml lapte,2 oua,150 g zahar,2 linguri gelatina,300 g frisca,1 plic de zahar vanilat,1 lingura cu rom
Gla
Preparare: Se bat spuma zaharul cu albusurile,apoi se amesteca cu restul de ingrediente,sim se coace in tava unsa si tapetata cu hartie.Se lasa pana a doua zi blatul.Pentru sarlota,se amesteca zaharul cu ouale,si se toarna laptele clocotit,amestecand incontinuu,apoi se adauga si gelatina cu vanilia si romul.Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga 300 g de frisca.Se prepara glazura de gelatina.Se pune la fiert apa cu zaharul,si se amesteca pana se topeste.Se adauga feliile de lamaie si se fierbe 5 minute,apoi se scot feliile si apoi se adauga gelatina .Se aseaza pe un platos blatul,se intinde deasupra sarlota,in care se pun bananele intregi,apoi se toarna deasupra glazura de gelat