SARLOTA DE BANANE CU GLAZURA DE GELATINA

Incrediente: Blat:3 oua,100 g zahar,80 g faina,2 linguri de ulei
Sarlota:200 ml lapte,2 oua,150 g zahar,2 linguri gelatina,300 g frisca,1 plic de zahar vanilat,1 lingura cu rom
Gla

Preparare: Se bat spuma zaharul cu albusurile,apoi se amesteca cu restul de ingrediente,sim se coace in tava unsa si tapetata cu hartie.Se lasa pana a doua zi blatul.Pentru sarlota,se amesteca zaharul cu ouale,si se toarna laptele clocotit,amestecand incontinuu,apoi se adauga si gelatina cu vanilia si romul.Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga 300 g de frisca.Se prepara glazura de gelatina.Se pune la fiert apa cu zaharul,si se amesteca pana se topeste.Se adauga feliile de lamaie si se fierbe 5 minute,apoi se scot feliile si apoi se adauga gelatina .Se aseaza pe un platos blatul,se intinde deasupra sarlota,in care se pun bananele intregi,apoi se toarna deasupra glazura de gelat

Ultimele produse cu reduceri