fasole verde 200 grame
3 cepe albe mici
coada de telina
file de macrou afumat 250 grame
5 linguri ulei de masline
2 linguri otet din vin
fulgi de nuca de cocos 100 de grame
sare, piper proaspat macinat
Preparare: Se scurge fasolea boabe intr-o strecuratoare. Taie coditele si indeparteaza atele fasolei verzi, apoi fierbe-o timp de 15 minute intr-o oala mare cu apa clocotita, in care ai pus putina sare.
Scurge apoi fasolea, trece-o printr-un jet de apa rece si las-o din nou la scurs. Ceapa se curata si se taie subtire, pe lungime. Taie marunt coada de telina.
Intr-o salatiera, pune la un loc fasolea verde, nuca de cocos, ceapa taiata subtire si telina. Amesteca totul cu grija.
Prepararea sosului: se pune intr-un bol, uleiul de masline, otetul din vin,