SALATA MENTOLATA CU CIUPERCI SI FUNDITE

Incrediente: 500 g paste fundite
500 g ciuperci champignon feliate
4 linguri ulei de masline
4 cepe taiate felii
1 l smantana grasa
10 frunze de menta proaspata
sare, piper dupa gust

Preparare: Puneti la fiert o oala mare cu apa, cand incepe sa clocoteasca puneti pastele, tineti 8-10 minute, scurgeti-le si asezati-le intr-un vas mare, amestecand cu 3 linguri de ulei de masline.
Incingeti intr-o tigaie restul uleiului ramas si sotati ceapa si ciupercile pana se maronesc usor.
Turnati smantana cate putin, amestecand continuu. Adaugati menta si mai tineti pe foc inca 5 minute. Asezonati cu sare si piper dupa gust, scoateti frunzele de menta din compozitie, apoi turnati amestecul peste paste si amestecati bine, pana se incorporeaza ingredientele.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri