SALATA DE COUS-COUS CU PORTOCALE

Incrediente: 1 ceapa medie
1 lingura de ulei
250 g couscous
1/2 cub de supa
125 g mazare din conserva
1 ardei gras rosu
3 portocale
zeama de lamaie dupa gust.

Preparare: Se taie ceapa cubulete. Se caleste in ulei pana se inmoaie si devine translucida. Intre timp se taie si ardeiul julienne. Mazarea se clateste bine in apa rece. Portocalele se cojesc, se curata de samburi si se taie in felii. Jumatatea de cub de supa se faramiteaza si se pune in 250 ml de apa (se verifica pe ambalaj daca este cantitatea corecta pentru 250 ml de apa). Se face supa pe foc sau la microunde.
Cand ceapa este calita se adauga couscous-ul si se amesteca la foc mic cateva secunde. Se da tigaia de-o parte si se toarna supa peste couscous. Se acopera si se lasa 5 minute.
Se amesteca couscous-ul cu o furculita pentru a se aera. Se adauga mazar

Ultimele produse cu reduceri