RULADA DE PUI DELICIOASA

Incrediente: 1 kg carne (piept de pui dezosat), 200 gr ciuperci proaspete, 1 morcov, 200 gr bacon, 100 gr cascaval, 1 ou, 1 lingura de smintana, 1 fir de ceapa verde, 1/3 legatura patrunjel, cimbru, sare si piper alb
Preparare: Se intinde o folie de plastic pe masa si se aseaza bucatile de pui unele linga altele. Se condimenteaza. Peste ele se pune o alta bucata de folie ca sa nu se "sara". Se bate pieptul de pui bine, cu ciocanul de snitele, pina ajunge la o grosime de 7–10 mm. Se incinge bine cuptorul. Se spala si se taie foarte marunt ciupercile, morcovul, jumatate din bacon, ceapa si patrunjelul. Se amesteca cu oul batut si smintana. Cascavalul se taie betigase si se pune linga bacon. Daca doriti puteti rade cascavalul si sa-l presarati peste umplutura. Se scoate folia de deasupra puiului. Se pune pe „foaia” de pui baconul ramas, pe lung

Ultimele produse cu reduceri