Preparare: Presarati sare si piper negru, proaspat macinat pe toata suprafata carnii. Intr-un bol, amestecati cimbrul, branza si rosiile tocate marunt si asezati compozitia in mijlocul bucatii de carne. Pliati carnea pentru a cuprinde compozitia inauntru si fixati cu scobitori. Impanati carnea cu usturoi si ungeti-o cu ulei. Impachetati friptura astfel pregatita in doua straturi de folie de aluminiu, asezati-o pe gratarul cu capac, incins la temperatura potrivita, si lasati timp de 1 ora-1 ora si 20 de minute, avand grija sa o intoarceti la fiecare 20-30 de minute. Friptura trebuie sa fie rumenita la exterior si roz in interio
PULPA DE MIEL LA FRIGARE UMPLUTA
Incrediente: 1,5 kg pulpa de miel, dezosat, 200 g telemea, taiata cuburi, 1 lingura cimbru, 150 g rosii in ulei, 5 catei de usturoi taiati jumatati sau sferturi, 2 linguri ulei de masline
Preparare: Presarati sare si piper negru, proaspat macinat pe toata suprafata carnii. Intr-un bol, amestecati cimbrul, branza si rosiile tocate marunt si asezati compozitia in mijlocul bucatii de carne. Pliati carnea pentru a cuprinde compozitia inauntru si fixati cu scobitori. Impanati carnea cu usturoi si ungeti-o cu ulei. Impachetati friptura astfel pregatita in doua straturi de folie de aluminiu, asezati-o pe gratarul cu capac, incins la temperatura potrivita, si lasati timp de 1 ora-1 ora si 20 de minute, avand grija sa o intoarceti la fiecare 20-30 de minute. Friptura trebuie sa fie rumenita la exterior si roz in interio
Preparare: Presarati sare si piper negru, proaspat macinat pe toata suprafata carnii. Intr-un bol, amestecati cimbrul, branza si rosiile tocate marunt si asezati compozitia in mijlocul bucatii de carne. Pliati carnea pentru a cuprinde compozitia inauntru si fixati cu scobitori. Impanati carnea cu usturoi si ungeti-o cu ulei. Impachetati friptura astfel pregatita in doua straturi de folie de aluminiu, asezati-o pe gratarul cu capac, incins la temperatura potrivita, si lasati timp de 1 ora-1 ora si 20 de minute, avand grija sa o intoarceti la fiecare 20-30 de minute. Friptura trebuie sa fie rumenita la exterior si roz in interio