RULADA DE PUI CU ARDEI SI FICATEI

Incrediente: 1 kg piept de pui, 200 gr ciuperci din cutie intregi, 2 ardei capia mici sau unul mare, 1 ceapa, 200 gr ficatei de pui, 150 gr telemea, 100 gr feliute subtiri de bacon, 3 linguri de ulei, sare si piper, sfoara de canepa pentru legat si folie de aluminiu
Preparare: Se bat filetele de pui cu ciocanul, apoi se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu ulei, unul langa altul. Deasupra se intind feliutele de bacon apoi intindem la mijloc si umplutura. Pentru umplutura prajim in ulei ceapa si ardeii tocati, iar dupa ce s-au rumenit, adaugam si ciupercile scurse de apa si ficateii taiati marunt. Se amesteca pe foc pana se intaresc bucatelele mici de ficatei, apoi dam deoparte si amestecam cu telemeaua taiata bucatele dupa ce s-a racit. Umplutura se condimenteaza cu sare si piper negru dupa gust. Se ruleaza apoi cu ajutorul foliei de aluminiu, si se leaga c

Ultimele produse cu reduceri