ROLOURI UMPLUTE, PANE

Incrediente: 1 kg. file pui, 1/4 kg. cascaval, 200 gr masline, pesmet cca 200 g, 8-10 ficatei de pui, 2 oua batutte
Preparare: Se fierb in apa cu sare ficateii de pui vreme de 10 minute.Se iau de pe pieptul de pasare bucatile de carne taiate in lungime, fleici, si se introduce in interiorul fiecarei fleici putin cascaval si masline, taiate bucati, iar la mijloc se aseazaun ficatel de pui fiert separat, dupa care se ruleaza inr-o folie de aluminiu. Se pun fleicile, invelite, in apa care clocoteste, timp de 15 minute, dupa care se scot si se lasa sa se raceasca timp de 10 minute. Se dau prin ou batut, prin pesmet uscat si se pun in ulei la prajit.Se serveste cu cartofi prajiti.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri