INGHETATA CU PIPER ALB

retete culinare
Incrediente: 2 cesti de smantana grasa, 2 cesti lapte combinate cu 3 linguri de unt/margarina, 1 baton de vanilie, spintecat pe lungime, 3/4 lingurita piper alb, macinat proaspat, mare, 9 galbenusuri de ou, 1 ceasca de zahar

Preparare: Intr-o cratita cu maner lung se amesteca smantana, laptele combinat cu margarina si vanilia. Se pun la foc , se adauga piperul si se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Cand amestecul este gata sa atinga punctul de fierbere, se stinge focul. Se lasa la odihna 10-15 minute.
Intr-un castron de marime medie se amesteca galbenusurile cu zaharul si apoi, sub amestecare, se adauga crema de smantana care este inca calda. Se pune apoi acest amestec din nou in oala pe foc mediu si se amesteca cu o lingura de lemn. Se verifica astfel : se cufunda lingura de lemn in amestec, se scoate,

Ultimele produse cu reduceri