RASOL DE GAINA CU LEGUME

Incrediente: 1 gaina potrivit de mare, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 pastirnac, 1 ceapa, 1 foaie dafin 4 cartofi, 3 l apa, sare ,2 linguri hrean,2 linguri mujdei de usturoi



Preparare: Gaina, curatata si spalata, se pune la fiert la foc mic intr-o oala cu 3 litri apa. Se spumeaza, apoi se adauga zarzavatul, ceapa, ienibaharul, foaia de dafin si sarea. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic pina cind gaina este aproape gata. Se adauga cartofii taiati jumatati pe lung si se lasa sa fiarba foarte incet pina sint gata. Se scoate gaina, se taie frumos in bucati, se asaza pe farfuria de servit, se garniseste cu cartofii fiert, morcovul si telina taiate felii lunguiete. Se stropeste cu citeva linguri din zeama in care a fiert. Se serveste dupa gust , hrean sau mujdei de usturoi.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri