Preparare: Se incalzeste uleiul intr-un vas de inox, se adauga ceapa curatata si taiata marunt, pana devine aurie, se scoate si se pune deoparte; Se pregateste pulpa de porc taind-o si ruland-o apoi, se tavaleste prin mustarul amestecat cu sare si piper si se pune in vasul cu uleiul ramas de la ceapa, se prajeste usor pe toate partile; Se adauga peste friptura ceapa, frunzele de dafin, scortisoara, sare si piper, se toarna supa de legume, se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se lasa la cuptor cca 1 ora; Se scoate din cuptor vasul cu friptura si se adauga cartofii curatati si taiati felii g
PULPA DE PORC CU NECTARINE SI SOS DE PORTOCALE
Incrediente: 2 kg pulpa de porc ,6 linguri ulei de masline ,2 cepe ,2 lingurite mustar ,2 frunze de dafin ,1 nucsoara rasa,1-2 bete scortisoara ,300 ml supa de legume ,3 cartofi ,6 nectarine ,6 morcovi ,200 ml suc de portocale ,sare si piper din belsug, dupa gust