PUI CU SOS DE SOFRAN SI CORIANDRU

Incrediente: 1 pui mare , unt 100 g, ceapa 3 buc, catei de usturoi 3 buc, supa 1 l, sare, piper, sofran cateva fire, coriandru 1 lingurita, faina 2 linguri, lamiie 1 buc
Preparare: Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt. Cind sunt pe jumatate gata, se dauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat. Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul. Se lasa sa fiarba cca 1/2 de ora. Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se desface faina cu grija sa nu formeze cocoloase. Se amesteca incet, pina ce se ingroasa putin. Se pun din nou bucatile de pui.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri