Preparare: Se scot oasele din carnea de pui. Se incalzeste la foc mare putin ulei intr-o tigaie mare si se prajesc bucatile de pui pe toate partile. Se adauga ceapa tocata fin si se mai prajeste citeva minute. Se reduce focul la mic si se adauga supa. Se acopera si se lasa sa fiarba innabusit 30 de minute. Se taie in felii subtiri morcovii curatati si se adauga dupa 15 minute la sos. Se fierbe separat orezul in aprox jumatate de litru de apa cu sare si o lingura de ulei de masline, la foc mic, 20 de minute. Se strecoara. Se scoate carnea din sos si se adauga smantana. Se condimenteaza, se adauga treptat si cu grija sa nu se faca cocoloase faina. Se adauga su
PUI CU OREZ IN SOS DE MORCOVI
Incrediente: 2 bucati piept de pui, 2 pulpe de pui, 1 ceapa, 500 ml supa de legume sau din concentrat, 200 ml smantana, 300 g morcovi, 250 g orez cu bobul lung, 3 linguri faina, 2 linguri suc de lamiie
Preparare: Se scot oasele din carnea de pui. Se incalzeste la foc mare putin ulei intr-o tigaie mare si se prajesc bucatile de pui pe toate partile. Se adauga ceapa tocata fin si se mai prajeste citeva minute. Se reduce focul la mic si se adauga supa. Se acopera si se lasa sa fiarba innabusit 30 de minute. Se taie in felii subtiri morcovii curatati si se adauga dupa 15 minute la sos. Se fierbe separat orezul in aprox jumatate de litru de apa cu sare si o lingura de ulei de masline, la foc mic, 20 de minute. Se strecoara. Se scoate carnea din sos si se adauga smantana. Se condimenteaza, se adauga treptat si cu grija sa nu se faca cocoloase faina. Se adauga su
Preparare: Se scot oasele din carnea de pui. Se incalzeste la foc mare putin ulei intr-o tigaie mare si se prajesc bucatile de pui pe toate partile. Se adauga ceapa tocata fin si se mai prajeste citeva minute. Se reduce focul la mic si se adauga supa. Se acopera si se lasa sa fiarba innabusit 30 de minute. Se taie in felii subtiri morcovii curatati si se adauga dupa 15 minute la sos. Se fierbe separat orezul in aprox jumatate de litru de apa cu sare si o lingura de ulei de masline, la foc mic, 20 de minute. Se strecoara. Se scoate carnea din sos si se adauga smantana. Se condimenteaza, se adauga treptat si cu grija sa nu se faca cocoloase faina. Se adauga su