Preparare: Se pune untul la topit intr-o tigaie la foc mic, se taie ardeiul in cuburi mici si ceapa foarte fin si se prajesc amindoua ingredientele pina devine ceapa sticloasa, se adauga intre timp, treptat, ciupercile taiate felii sau cuburi. Cind scade la jumatate apa lasata de ciuperci se adauga carnea de pui taiata cuburi foarte mici. Se mai lasa citeva minute sa se albeasca carnea, dupa care se adauga putina apa si se pune un capac, sa fiarba totul innabusit. Cind carnea este fiarta si ardeiul moale, se adauga faina si smintina, se incorporeaza smintina si se lasa un minut sa se prinda sosul, dupa care se subriaza cu lapte daca este prea gros turnat cate putin. Se sa
SOS ALB PENTRU SPAGHETE 2
Incrediente: un piept de pui fara piele, 250 g ciuperci Champignon, o ceapa mijlocie, 1 ardei gras, 2 linguri de unt, 2-3 linguri faina, 200 g smintina, 3 linguri parmezan ras, 200 ml lapte
Preparare: Se pune untul la topit intr-o tigaie la foc mic, se taie ardeiul in cuburi mici si ceapa foarte fin si se prajesc amindoua ingredientele pina devine ceapa sticloasa, se adauga intre timp, treptat, ciupercile taiate felii sau cuburi. Cind scade la jumatate apa lasata de ciuperci se adauga carnea de pui taiata cuburi foarte mici. Se mai lasa citeva minute sa se albeasca carnea, dupa care se adauga putina apa si se pune un capac, sa fiarba totul innabusit. Cind carnea este fiarta si ardeiul moale, se adauga faina si smintina, se incorporeaza smintina si se lasa un minut sa se prinda sosul, dupa care se subriaza cu lapte daca este prea gros turnat cate putin. Se sa
Preparare: Se pune untul la topit intr-o tigaie la foc mic, se taie ardeiul in cuburi mici si ceapa foarte fin si se prajesc amindoua ingredientele pina devine ceapa sticloasa, se adauga intre timp, treptat, ciupercile taiate felii sau cuburi. Cind scade la jumatate apa lasata de ciuperci se adauga carnea de pui taiata cuburi foarte mici. Se mai lasa citeva minute sa se albeasca carnea, dupa care se adauga putina apa si se pune un capac, sa fiarba totul innabusit. Cind carnea este fiarta si ardeiul moale, se adauga faina si smintina, se incorporeaza smintina si se lasa un minut sa se prinda sosul, dupa care se subriaza cu lapte daca este prea gros turnat cate putin. Se sa