PUI CU NUCSOARA

Incrediente: 700 g piept de pui, 1 cana orez, 1 ceapa mare, 80 ml ulei, 1 conserva de ciuperci ( de 800 g sau 2 de 400 g) , 2 morcovi mari, 1 conserva rosii in bulion, 1 varf de cutit nucsoara, 1 varf de cutit scortisoara, 1 varf de cutit piper alb, sare

Preparare: Se prajeste in ulei ceapa, apoi se adauga conserva de rosii si se mai tine pe foc pana scade bine apa. Separat se taie cubulete pieptul de pui, si se pune la fiert la un loc cu orezul spalat, 4 cani se apa, ciupercile si morcovii taiati rondele. Nu se amesteca .Cand a scazut apa, se adauga si ceapa cu rosiile si condimentele, se amesteca si se mai tine 2 minute pe foc. Simplu ca buna ziua.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri