DESERTUL LUI LILOASA

Incrediente: 200 g piscoturi de sampanie, 3 banane mari sau 4 mai mici, 200 ml frisca lichida, 15 g gelatina la plic, 2 linguri dulceata de zmeura, 2 linguri cu varf afine din sirop sau din afinata,2 linguri afinata sau visinata, 3 albusuri, 150 g zahar

Preparare: Se incalzeste pe foc frisca lichida apoi se desface in ea gelatina. Se amesteca si se lasa la dizolvat. Se rup bucatele piscoturile de sampanie, apoi se stropesc cu dulceata de zmeura si cu afinata sau visinata si se amesteca bine intr-un castron cu afinele, cu grija ca sa fie toate bucatelele stropite dar sa nu se sfarme. Separat se bat spuma tare albusurile de ou cu zaharul tos, si se mixeaza la robot bananele, sau se strivesc cu furculita pana devin piure. Se incorporeaza in spuma de ou bananele piure si frisca cu gelatina, amestecandu-se de jos in sus.Se pune intr-un bol de sticla transparen

Ultimele produse cu reduceri