PRAJITURA DE PORTOCALE CU CREMA DE BRANZA

Incrediente: Blat: 7 oua 100 ml ulei 7 linguri zahar 6 linguri faina 2 linguri cacao 1 praf de copt Crema1: 1\2 kg branza dulce de vaci ,200 gr. unt ,zahar, dupa gust coaja de la o portocala Crema2: 400 ML suc de portocale,1 budinca vanilie ,5 linguri zahar
Preparare: 1)Ouale se separa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, care se adauga treptat, ca la maioneza, apoi se adauga cacao si praf de copt. Albusurile se bat impreuna cu zaharul. Se amesteca toate, iar la final se adauga faina. Blatul se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit. 2)Branza se amesteca cu untul, pana se alifiaza, se adauga zaharul si coaja de portocale, apoi se intinde peste blatul rece. 3)Se pun toate la fiert, pana se ingroasa crema. Devine exact ca o budinca si asa fierbinte se intinde peste crema de branza
Timp d

Ultimele produse cu reduceri